Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

Вівторок, 19 лютого 2013, 12:28

Власники земельних ділянок у Дублянах та Малих Підлісках вийшли на пікет до Львівської облради

Люди, які отримали земельні ділянки у Дублянах та малих Підлісках, вже четвертий рік не можуть користуватиися цими землями, оскільки рішення про передачу землі постійно оскаржуються.

Пікетувальники весь цей час не можуть розпочати будівництво на отриманій землі, а один чоловік, який спробував залити фундамент на власній землі, отримав штраф.

Ініціатор оскаржень – інші мешканці Дублян, яким не видали земельних ділянок, коли влада передала 180 державних актів багатодітним сім’ям, чорнобильцям, інвалідам та іншим.

Зокрема, підбурює суди та прокуратуру Ольга Кульбабчук, яка неофіційно пообіцяла не писати скарги у різні інстанції, якщо місцева влада виділить їй та її 27-и поплічницям 30 земельних ділянок.

Крім того, пікетувальники протестували проти свавілля Держкомзему, зокрема, керівника цієї установи на Львівщині Степана Ярмуса.

За словами пікетувальників, ця структура вимагає хабарі за безкоштовні послуги.

piket

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.