Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

dobromyl.org

Вівторок, 19 лютого 2013, 13:05

Надзвичайна ситуація має бути оголошена на Львівщині через стан доріг – депутат облради

Стан автомобільного шляху у місті Великі Мости вимагає оголошення надзвичайної ситуації у Львівській області.

Про це сьогодні, 19 лютого, під час пленарного засідання сесії Львівської облради, у своєму депутатському запиті заявила депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Олександра Небожук, інформує кореспондент Варіантів.

За словами депутатки, на дорогу у місті Великі Мости Сокальського району припадає велике автомобільне навантаження, однак вона зараз перебуває у жахливому стані.

Вона наголосила, що минулого року під контролем голови Львівської ОДА Михайла Костюка проходила розробка графіку і плану ремонту дороги. Тоді ж на це витратили понад мільйон гривень.

"Дорога стала набагато гіршою, ніж була раніше і сьогодні там неможливо проїхати", - наголосила Небожук.

Депутака вимагає провести повторну нараду Львівської ОДА у Великих Мостах і на наступне засідання Львівської облради подати план ліквідації цієї надзвичайної ситуації.

На стан доріг також скаржаться мешканці села Куровичі Золочівського району Львівської області.

Як повідомлялося раніше, ДП "Львівський облавтодор" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" за результатами тендеру, проведеного Державним агентством автомобільних доріг України "Укравтодор", отримало 435 млн. грн. на поточний ремонт мережі автомобільних доріг державного та місцевого значення у Львівській області.

Цього року Львівська область вже отримала із державного бюджету субвенцію у розмірі 14 769,5 тис. грн. на ремонт доріг.

Нагадаємо, Львівська облдержадміністрація планували просити в уряду кошти на ремонт доріг, зокрема, дороги Броди-Червоноград.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.