Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

vorobus.com

Вівторок, 19 лютого 2013, 13:40

Львівська облрада не хоче об’єднання «ветеринарки» та аграрного університету

Львівська обласна рада звернулась до президента та прем’єр-міністра України з проханням зупинити приєднання Львівського національного університету ветеринарної медицини ім. С. Гжицького до Львівського національного аграрного університету.

"За" відповідне звернення сьогодні, 19 лютого, під час сесії Львівської облради проголосував 81 депутат, інформує кореспондент Варіантів.

Як повідомив у своєму виступі з приводу цього питання депутат Львівської облради Ярослав Мудрий, внаслідок реорганізації, все майно ветеринарної академії перейде у власність аграрного університету, що викликає занепокоєння студентів та викладачів академії.

Зокрема, за словами Мудрого, студенти, які вступили до ветеринарної академії, хочуть закінчити саме цей навчальний заклад.

Депутат Львівської облради Пилип Пилипенко зазначив, що юридичні моменти реорганізації університету також не вписуються у чинне законодавство України.

Нагадаємо, в січні уряд ухвалив рішення об’єднати Ветеринарний та Аграрний університети у Львові. Висловлюючи своє незадоволення таким рішенням, студенти ветеринарного вийшли на пікет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.