Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

lviv.tv

Вівторок, 19 лютого 2013, 14:59

Реорганізація в Кам’янка-Бузькому районі необґрунтована – Сех

Народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Ірина Сех назвала необґрутованою реорганізацію бюджетних установ та організацій Кам’янка-Бузького району в структурні одиниці з підпорядкуванням територіальним органам державної влади сусідніх районів Львівщини та звернулася до прем’єр-міністра України Миколи Азарова з проханням скасувати такі рішення та зберегти Кам’янка-Бузький район як адміністративно-територіальну одиницю області.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

"Як колишній депутат обласної та районної рад з 10-річним стажем вважаю, що зазначена «реорганізація» не сприятиме соціально-економічного розвитку району, наповненню місцевих бюджетів, розвитку малого та середнього бізнесу в районі та області загалом, створює значні незручності мешканцям району", - зазначає Ірина Сех.

Народний депутат просить главу уряду надати їй інформацію про підстави реорганізації бюджетних установ і організацій Кам’янка-Бузького району в структурні одиниці з підпорядкуванням територіальних органам державної влади сусідніх районів Львівської області із зазначенням нормативно-правових та розпорядчих документів, на підставі яких відбувалася реорганізація, а також копії рішень місцевих рад або інших документів, що засвідчують згоду органів місцевого самоврядування Кам’янка-Бузького району на реорганізацію бюджетних установ і організацій Кам’янка-Бузького району.

Кам’янка-Бузька райрада ініціювала громадськість на боротьбу за збереження Кам’янка-Бузького району як адміністративної одиниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.