Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ukrnationalism.org.ua

Середа, 20 лютого 2013, 11:22

Львівська облрада вимагає заборонити рекламу Митного союзу у Львові

Депутати Львівської облради прийняли звернення до генпрокурора та голови СБУ України, в якому просять заборонити політичну рекламу Митного союзу в Україні як таку, що носить антидержавний характер.

За таке рішення вчора, 19 лютого, під час пленарного засідання сесії Львівської облради проголосували 75 депутатів, інформує кореспондент Варіантів

Депутати побоюються, що реклама такого змісту загрожує державному суверенітету України, загострює міжрегіональне протистояння і не відповідає конституційним принципам участі в міжнародних економічних спільнотах.

З ініціативою ухвалити звернення виступив депутат Львівської облради від НРУ Святослав Шеремета, який поскаржився, що бачив рекламу такого змісту на вул. Мазепи у Львові. 

У своєму зверненні Львівська обласна рада вимагає перевірити законність надання уповноваженими органами дозволів на встановлення реклами та її відповідність до Типових правил розміщення зовнішньої реклами та заборонити її. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.