Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

dgpn.lviv.ua

Середа, 20 лютого 2013, 16:31

Держгірпромнагляд склав адмінпротоколи на керівника «Львівтеплоенерго» та 15-ох працівників

Інспекція з Держгірпромнагляду під час перевірки ЛМКП «Львівтеплоенерго» склала адмінпротоколи на керівника підприємства та 15 його працівників і заборонила експлуатацію 39 об'єктів котлонагляду і підіймальних споруд та виконання робіт в діючих електроустановках 35кВ і 110кВ.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Держгірпромнагляду у Львівській області

Загалом при перевірці зафіксовано 198 порушень нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, зокрема не виконуються додаткові заходи з безпечної експлуатації газового господарства підвальних котелень, а саме не проводиться перевірка роботи котельних у вечірній час, вихідні та святкові дні, в котельнях не вивішено схеми газових пристроїв.

Крім того, не всім операторам котелень проведено протиаварійне тренування, позачергове навчання з метою ознайомлення із Змінами до Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів, а черговий оперативний персонал не забезпечений в достатній кількості захисними засобами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.