Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

pdp.net.ua

Середа, 20 лютого 2013, 17:15

Львівська ОДА формує "кишенькову" громадську раду - ГО "Спас"

Відділ комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації здійснює махінації з реєстрацією громадських організацій на участь в установчих зборах з обрання складу нової громадської ради при Львівській ОДА.

Про це сьогодні, 20 лютого, повідомляє ГО «СПАС».

Станом на 15.02.2012р. на 16:30 у відділі комунікацій з громадськістю департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації було зареєстровано 138 громадських організацій для участі в установчих зборах з обрання складу нової громадської ради. Під номером 138 була зареєстрована ГО «Передмістя Львова».

"Виходить, що в останніх 30 хвилин подали документи та зареєструвалися ще 97 громадських організацій, що ніяк неможливо навіть з технічної точки зору. Окрім цього, сама ГО "Передмістя Львова" дивним способом перемістилася з 138 номеру на 198", - йдеться у повідомленні. 

При цьому, як стверджує автор матеріалу, стандартна процедура подання документів займає близько 10 хвилин.

Громадська організація вже звернулась до прокуратури області з цього приводу. 

Нагадуємо, установчі збори з обрання складу нової громадської ради при Львівській обласній державній адміністрації мають відбутися 26 лютого 2013 року.

Джерело: Україна комунальна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.