Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

wz.lviv.ua

Середа, 20 лютого 2013, 17:41

Ветерани Львівщини отримають листи-талони на пільговий проїзд

Департамент соцзахисту населення  облдержадміністрації розіслав у райони Львівщини 2900 листів-талонів на право одержання ветеранами війни проїзних квитків безоплатно та 18 тис. листів-талонів на право проїзду з 50-відсотковою знижкою.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Ці листи-талони розподілять між районним та міським управлінням соціального захисту населення.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 травня 1994 року №302 "Про Порядок видачі посвідчень та нагрудних знаків ветеранів війни" (із змінами та доповненнями), листи-талони на право одержання ветеранами війни і особами, на яких поширюється чинність Законом України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту", проїзних документів (квитків ) безоплатно і з 50 – відсотковою знижкою їх вартості видаються:

- учасникам бойових дій –  органи Міноборони, МВС, МНС, СБУ,  Служби зовнішньої розвідки, Державного  департаменту з питань виконання  покарань, Управління державної  охорони, ДПА, Держспецзв’язку за місцем реєстрації ветерана;

- інвалідам війни, учасникам  війни та особам, на яких поширюється  чинність  України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту";

– органам  праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації громадянина.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.