Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Середа, 20 лютого 2013, 19:28

Спортивна акція для вихованців дитячих будинків Львівщини стартувала у Львові

Сьогодні, 20 лютого, у Львові стартувала акція з пропаганди здорового способу життя серед вихованців дитячих будинків Львівщини.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ВК «Барком».

«Зокрема, у межах проекту  дітей ознайомлюють із досягненнями львівських спортивних клубів. Крім того, малюки матимуть можливість взяти участь у спортивних майстер-класах від знаних спортивних клубів Львова та особисто поспілкуватися із спортсменами. Організовує  соціальний захід  -  компанія «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска»)», – зазначено у повідомленні.

Першими учасниками соціального проекту стали 20 дітей із  дитячого будинку з  села Лаврів, Старосамбірського  району.

Вихованці дитбудинку взяли участь у тренуванні волейбольного клубу «Барком» та отримали від волейболістів й організаторів проекту  «портивні подарунки. А також волейбольний м’яч, підписаний усіма гравцями клубу. 

«Дякуючи компанії «Барком» та волейбольному клубу «Барком» дітки мають  море вражень, напевно, вперше побачили справжніх волейболістів. Сподіваюся, це не остання  акція такого формату. Треба тішитися, що волейбол один з наймасовіших видів спорту в Україні. Тож, сподіваюся, він зацікавить наших діток і разом з тим дасть їм наснаги бути активнішими», –  додала заступник начальника управління з питань фізичної культури та спорту ЛОДА Оксана Вацеба.

Також управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації нагородило діток «олімпійськими щоденниками».

«Проблема у тому, що діти, які вийшли з дитячих будинків часто-густо потрапляють під вплив вулиці, поганих звичок. Зазвичай у них немає підтримки, немає опори і не завжди є правильне бачення  сенсу життя. Оскільки наша компанія активно підтримує спорт, то маємо  мету – показати, що у кожного  і завжди є вибір. Довести маленьким мешканцям дитячих будинків, що сьогодні модно бути здоровим, активним і спортивним. Ну і, звісно, хочеться просто організувати свято для вихованців дитбудинків», –  розповідає ініціатор акції, засновник ТзОВ «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска») Олег Баран.

За словами головного тренера ВК «Барком» Віктора Михальчука, сьогодні спортсмени показали діткам основні волейбольні вправи  та розказали про важливість здорового способу життя.

«Думаю, цікаво було всім, як спортсменам, так і вихованцям дитячих будинків. Хто знає, можливо, серед учасників сьогоднішньої акції були і майбутні зірки українського спорту», – наголосив головний тренер команди.

Окрім волейбольного клубу «Барком», до соціального проекту долучилися також такі спортивні клуби як «Політехніка-Галичина», «Галичанка», «Енергія»,  хокейний клуб «Леви».  Організатори закликають підтримати захід і інші спортивні клуби Львова.20130220-IMG 1428

20130220-IMG 143720130220-IMG 1430

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.