Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

палац культури "Мир"

vartonews.com.ua

Понеділок, 13 березня 2023, 14:25

Палац культури у Трускавці продали за 46 мільйонів гривень

палац культури "Мир"

Приміщення колишнього палацу культури у Трускавці продали за 46 мільйонів гривень підприємниці з Хмельниччини.

ТзОВ "Культурно-мистецький центр "Трускавець" продало у системі ProZorro колишній палац культури "Мир" на вул. Бориславській у Трускавці за 46 млн грн.

Аукціон відбувся 9 березня, у ньому взяли участь 9 компаній та підприємців, а перемогу отримала ФОП Галина Самкова, що запропонувала за будівлю 46 млн грн. Стартова вартість колишнього палацу культури у Трускавці становила 990 тис. грн.

Площа будівлі складає понад 7,7 тисячі кв.м, а стан – вкрай занедбаний, місцями будівля зруйнована. Її уже виставляли на продаж у 2021 році, тоді стартова ціна була 31,8 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканка села Судилків Хмельницької області Галина Самкова зареєстрована як фізична особа-підприємець з листопада 2020 року, займається відновленням відсортованих відходів та будроботами. 

Зазначимо, палац культури "Мир" звели у 1986 році й він працював впродовж 10 років. Тут проводили концерти для відпочивальників, також тут проходив музичний фестиваль "Марія". На той час це був один із найкращих палаців культури у Трускавці та у Львівській області.

Палац культури входив до комплексу санаторних пансіонатів на 4 000 місць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.