Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Марет

Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону

Неділя, 26 березня 2023, 10:29

Микола Мерет очолив Спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Західного регіону

Микола Марет

Раніше Мерета працював заступником прокурора Львівської області. 

Про це повідомила пресслужба прокуратури. 

Заступник Генерального прокурора Антон Войтенко у п'ятницю, 24 березня у Львові представив колективу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону нового керівника Миколу Мерета.

Заступник Генерального прокурора зазначив, що серед пріоритетних завдань для нового керівника буде боротьба із кримінально караною корупцією, злочинами у бюджетній системі, оборонно-промисловому комплексі, у сфері державних закупівель та правопорушеннями, пов’язаними із незаконним використанням майна і техніки. Для цього розширено компетенції спеціалізованих прокуратур.

Генеральний прокурор 17 березня призначив Миколу Мерета керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Микола Мерет народився 7 січня 1987 року у с. Нові-Трояни Болградського району Одеської області. Вищу юридичну освіту здобув у Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого. В органах прокуратури працює із березня 2009 року. За цей час обіймав різні посади, зокрема, керівні у прокуратурі Одеської та Львівської областей. Нагороджений Подякою Генерального прокурора, Нагрудним знаком "За сумлінну службу в органах прокуратури".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.