Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

спортмайданчик

Вівторок, 4 квітня 2023, 11:16

Львівську фірму викрили на змові в тендері з облаштування спортмайданчика

спортмайданчик

Антимонопольний комітет викрив змову на закупівлі з облаштування спортмайданчика у львівському сквері ім. Дж. Леннона.

Про це повідомила пресслужба Західного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України. 

Антимонопольний комітет встановив змову між ТОВ "Динамо-інвест" та підприємцем Ігорем Карімовим під час участі в закупівлі щодо облаштування покриття на спортмайданчику у сквері ім. Джона Ленона у Львові.

Зокрема, Шевченківська районна адміністрація Львова оголосила закупівлю щодо облаштування покриття на спортмайданчику з орієнтовною вартістю у 487 783 грн.

У АМКУ з'ясували, що ТОВ "Динамо-інвест" та ФОП Ігор Карімов під час підготовки та участі у торгах, всупереч українському законодавству, узгоджували свої дії – йдеться про схожість в оформленні документів, синхронність дій відповідачів, використання однакових IP-адрес під час подачі тендерних пропозицій тощо.

"У зв’язку з цими та іншими виявленими фактами, Адміністративна колегія Західного МТВ 30 березня 2023 року визнала дії ТОВ "Динамо-інвест" та ФОП Карімов І. А. порушенням законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій, що призвели до спотворення результатів торгів. За це ТОВ "Динамо-інвест" оштрафовано на максимально дозволену законодавством у цьому випадку суму – 68 000 грн. У процесі справи ФОП Карімов І. А. припинив свою підприємницьку діяльність, а відтак уникнув покарання" – йдеться у повідомленні.

За даними аналітичної системи YouControl, власником та засновником ТОВ "Динамо-інвест" є Роман Синявський. Фірма зареєстрована у Львові з 2013 року й займається діяльністю спортивних клубів.

Роман Синявський спільно з львів'янином Ярославом Біцем є співвласником Львівської обласної громадської організації "Спортивний клуб "Уагол".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.