Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фронт змін

pravda.com.ua

Понеділок, 25 лютого 2013, 15:06

Мер Борислава, член Фронту змін Фірман подякував Януковичу за вирішення проблем міста

Міський голова Борислава, член Фронту змін Володимир Фрідман вважає особистою заслугою президента Віктора Януковича виділення в держбюджеті 2013 року 18 млн. грн. на соціально-економічний розвиток міста.

«Все це результат того, як вважає міський голова Володимир Фірман, що до вирішення проблем нашого міста особисто долучилися Президент України Віктор Янукович і Прем’єр-міністр Микола Азаров. Через міську газету перший керівник Борислава вирішив адресувати добрі слова найвищим керівникам нашої держави. Ми вдячні, сказав він, що найвищі посадові особи України з розумінням поставилися до Звернення Бориславської міської ради», - пише газета «Нафтовик Борислава».

Відтак, у мешканців Борислава, нарешті, з'явилася надія, що вже цього року ми побудуємо новий міст, один із шести знищених на території Борислава під час повені 2008 року. Адже в Державному бюджеті 2013 року закладено10 млн. грн. на соціально-економічний розвиток Борислава. І ці кошти підуть на будівництво мосту через річку Тисьменицю на вул. Героїв ОУН-УПА. А ще 8 млн. грн. заплановані, так само окремим рядком у Держбюджеті, на розвиток Всеукраїнської оздоровниці Східниці.

Фірман сподівається, що після звернення Міністерств із надзвичайних ситуацій та екології, обласної державної адміністрації, міської влади Бориславу виділять ще 5 млн. грн. на будівництво зруйнованого стихією мосту на вул. Гірній. 

Джерело: Трускавецький вісник 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.