Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

tsn.ua

Понеділок, 25 лютого 2013, 19:33

Костюк створить асоціацію підприємців “Львівський екологічно чистий продукт”, щоб контролювати тендери на закупівлю харчування у школи

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк ініціював створення асоціації підприємців “Львівський  екологічно чистий продукт”, щоб підприємці районів, які зацікавлені у вирішенні цього питання, об’єдналися під ідеєю “здоров’я дітей”.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні Костюк під час апаратної наради  звернув увагу на харчування дітей у загальноосвітніх закладах області. Він наголосив, що школярі здебільшого  харчуються неякісною продукцією підозрілого виробництва, - йдеться у повідомленні.

«Це питання вкрай серйозне. Щоб якісно харчувати дітей, повинна бути вибудувана певна модель та обговорена з батьками, громадськими організаціями. Нам потрібно негайно прибрати зі шкільного харчування елемент бізнесу, відтак  запровадити в школах області здорове харчування, створене на основі екологічно чистої та якісної продукції, вирощеної у нашому регіоні», – наголосив М.Костюк.

Нагадаємо, жоден із чотирьох тендерів на закупівлю кам’яного вугілля, що здійснювалися на замовлення державних установ Львівщини, цього року не відбувся. Відмінені також і більшість інших торгів на закупівлю палива для державних установ Львівщини.

У вересні 2012 року Львівська ОДА ініціював передачу від місцевих органів влади Львівській ОДА повноважень на проведення тендерів із закупівлі кам’яного вугілля. також у Лвьівській ОДА з ініціативи Костюка готуються до того, щоб остання перейняла від місцевих органів влади повноваження генпідрядника у питаннях ремонту комунальних доріг та закупівлі харчування для дитячих установ.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.