Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

podrobnosti.ua

Вівторок, 26 лютого 2013, 11:37

Інвестори обрали ділянку на Ряшівській для будівництва арени до «Євробаскету – 2015»

Директор ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс» надіслав звернення до міської ради про те, що інвестори вважають ділянку на Ряшівській найкращим варіантом.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Відтак, відповідний проект ухвали про виділення земельної ділянки буде підготовлено на розгляд сесії.

«Щодо аналізу запропонованих Львівською міською радою земельних ділянок та визначення найбільш придатної земельної ділянки для будівництва багатофункціональної спортивної арени повідомляємо, що спеціалісти ТОВ «Юнайтед баскетбол інвестменс» вважають земельну ділянку по вул. Ряшівській у м. Львові найбільш придатною для будівництва арени з точки зору розміру земельної ділянки та транспортної доступності», - йдеться у листі інвестора.

Нагадаємо, що попередньо, 7 лютого, депутати Львівської міськради проголосували за виділення земельної ділянки площею 2,7 га на вул. Липова Алея, 5 у Львові для будівництва арени під чемпіонат з баскетболу «Євробаскет-2015», тобто на території Снопківського парку, що викликало чималий скандал. Незаконність такої ухвали визнала й прокуратура Львова.

Проте Андрій Садовий повідомив, що відкритий лист від ФК «Карпати» таки приходив і він може їх продемонструвати. Також міський голова заявив, що у випадку будівництва у Снопківському парку, футбольних полів не чіпали б.

На минулій сесії Львівської міської ради, 21 лютого, Голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк запропонував створити окрему робочу групу, яка розгляне ділянки під будівництво комплексу до Євробаскет-2015 та питання фінансування.

На цій же сесії фірма забудовник Division попросила Львівську міську раду та міського голову Андрія Садового якнайшвидше надати їй документальну інформацію про територію для забудови на вул. Ряшівській, щоб в найкоротші терміни провести аналіз і визначити, де все ж таки зводитимуть спортивно-розважальний комплект до Євробаскет-2015.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.