Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

s1.n1.by

Вівторок, 26 лютого 2013, 15:34

ЄБРР не володіє інформацією про зловживання коштами банку під час реалізації проекту у Львові

ЄБРР не володіє інформацією про нецільове використання коштів банку під час реалізації проекту реконструкції доріг та модернізації дорожньо-транспортної системи у Львові. 

Про це сказано у повідомленні ЄБРР.

"ЄБРР, який є найбільшим інвестором в Україні і має 20-річний досвід реалізації муніципальних проектів, задоволений рівнем співпраці з містом Львів. Банк не має інформації про зловживання під час реалізації проекту реконструкції доріг та модернізації дорожньо-транспортної системи в місті Львові", - йдеться в повідомленні.

Процедури закупівель товарів і послуг у рамках проектів, які фінансує ЄБРР, є показовими з точки зору фінансової звітності та прозорості. - нагалошено у повідомленні. 

"Це було неодноразово підтверджено як міжнародним співтовариством, яке довіряє банку розпоряджатися коштами, так і урядом України, який залучав ЄБРР до фінансування стратегічних інфраструктурних проектів", - заявляє ЄБРР.

"Багаторічний досвід реалізації проектів в державному секторі (в тому числі в муніципальній сфері) підтверджує позицію ЄБРР щодо неприпустимості перенесення проектних дискусій в політичну площину", - говориться у заяві банку.

Нагадаємо, у парламенті з ініціативи депутата від фракції "Свобода" зареєстрвоаний законопроект про утворення тимчасових слідчих комісій Верховної Ради для перевірки діяльності органів виконавчої влади Львівської та Винниківської міських рад.

 Згідно із законопроектом, комісія має також розслідувати факти "незаконного впровадження транспортної мережі у місті Львові, факти нецільового використання грантових коштів Європейського банку реконструкції та розвитку під час здійснення фінансово-господарських операцій посадовими особами Львівської міської ради".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.