Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

kiziltan.ru

Вівторок, 26 лютого 2013, 18:25

Львів боргує 64 млн грн підрядникам через незатверджений бюджет розвитку

Виконавчий комітет Львівської міської ради закликає прийняти бюджет розвитку міста на сесії міської ради 28 лютого, аби, серед іншого, повернути підрядникам кошти за виконані у минулі роки роботи.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Також, після розгляду бюджету на сесії, планується розпочати тендерні процедури по роботах на важливих об’єктах цього року.

Цьогорічний  бюджет розвитку міста пропонується у розмірі 512 млн грн – за видатками і надходженнями відповідно, йдеться у повідомленні.

Передбачені видатки за галузями: 63 млн – на шляхове господарство, 28 млн – житлове господарство, 46 млн – гуманітарний блок, 20 млн – на співфінансування проектів, 11 млн – на охорону історичної спадщини, 5,3 млн – на містобудування, тощо.

Нагадаємо, Львівська міська рада ухвалила для Львова бюджет на 2013 рік на засіданні сесії 27 грудня, а в бюджеті розвитку міста на 2013 рік депутати врахували лише гарантії міста та боргові зобов'язання, зафіксовані в загальних цифрах, і вже в січні  обіцяли прийняти бюджет за стрічками.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.