Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

vidido.ua

Середа, 27 лютого 2013, 14:50

Мистецькі заходи, присвячені пам'яті Володимира Івасюка, відбудуться на Львівщині

У рамках відзначення 64-ї річниці від дня народження видатного композитора, співака, Героя України Володимира Івасюка на Львівщині проводитимуться мистецькі заходи.

Про це повідомила директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей облдержадміністрації Наталія Гамкало.

3 березня 2013 року о 16 год. у приміщенні Турківського районного Народного дому та культурному центрі "Україна" відбудеться урочистий вечір, присвячений творчості Володимира Івасюка. Участь у заході візьмуть представники органів влади та громадськості. В цей день звучатимуть пісні Володимира Івасюка у виконанні творчих колективів та окремих виконавців області.

4 та 5 березня 2013 року о 18 год. та 20 год. у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету ім.С.Крушельницької відбудеться Мистецько-музичний проект "Івасюк". "Піккардійська терція", Заслужена академічна капели України "Трембіта", Павло Табаков, Наталка Карпа, Софія Федина та Оксана Муха презентуватимуть шанувальникам творчості Володимира Івасюка його пісні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.