Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Андрій Романенко

Четвер, 28 лютого 2013, 11:28

Блавацький носить підробку дорогого наручного годинника

Народний депутат України від ВО "Свобода" (№17 у списку) Михайло Блавацький носить підробку дорогого годинника від фірми franck muller.

Про це на своїй сторінці у Fаcebook написав фотожурналіст Влад Содель. 

Содель зазначає, що зараз в інтернеті з’явились фото, де Блавацький під час зустрічі в Краматорську хизується дорогим годинником.

"Це наче як би отакий хронограф:, стрілки на руці депутата від більш дорогої серії, форма корпусу і заводної головки теж не співпадають, а також немає нарізки хвилин по краю циферблату... тобто, в оригіналі я не знайшов такої самої моделі, навіть в архіві, натомість, є щось дуже схоже: тільки в жовтому кольорі і ціни самі бачите, трошки не ексклюзивні;)", - пише журналіст.

Тому він і припускає, що, з огляду на те, як Блавацький одягається, та на автомобілі, що записані в його декларації на сім’ю (Ford Focus 2003 р. та Toyota Camri 2007 р), депутат носить звичайну підробку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.