Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

ankudr.livejournal.com

Четвер, 28 лютого 2013, 12:17

Губернатор Львівщини не є членом Партії регіонів і не може представляти партійні інтереси – Писарчук

Львівська обласна організація Партії регіонів з повагою ставилась і ставиться до думки та позиції четвертої влади. Партія регіонів жодним чином не причетна до нав’язування своєї позиції ЗМІ і працює з ними виключно в законодавчому полі. На цьому наголосив голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук, коментуючи публікацію у сьогоднішньому номері однієї із львівських газет, у якій голову Львівської ОДА Михайла Костюка звинувачують у спробі підкупу ЗМІ.

«Губернатор Львівщини не може представляти позицію нашої партії, оскільки не є її членом. Оскільки виборці Львівщини ще не завжди шанобливо ставляться до Партії регіонів, то і рішення Президента про призначення безпартійного губернатора, напевно, було цим продиктовано», - наголосив Петро Писарчук. повідомляє прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів. 

За його словами, ми мусимо пам’ятати, що кожен з нас в першу чергу є людиною Божою і дитиною своїх батьків.

«Тому намагання редакції газети за вуха прив’язати Президента та Партію регіонів до маячні здеградованих помічників п. Костюка, м’ягко кажучи, є некоректними», - прокоментував П. Писарчук.

Він також відзначив, що з помічниками голови Львівської ОДА спілкується рідше за редактора відповідної газети.

«Але я добре розумію сентименти цього редактора до моєї скромної персони, тому вдячний йому, що і на цей раз він згадав моє прізвище у публікації», - зазначив голова ЛОО Партії регіонів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.