Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

pedpresa.com

Четвер, 28 лютого 2013, 12:50

Діти Сихівського району Львова менше, ніж на 50% забезпечені садочками – Хміль

Дошкільнята Сихівського району Львова забезпечені садочками лише на 41%.

Із проханням вплинути на ситуацію звернувся сьогодні, 28 лютого, на сесії Львівської міської ради до міського голови Львова та депутатів нардеп України Михайло Хміль, інформує кореспондент Варіантів.

Зокрема, Хміль зазначив, що у січні 2013 року на Сихові відкрили лише 2 додаткові групи в одному з садочків і на цьому процес зупинився. Станом на 1 лютого цього року 59% дошкільнят на Сихові не мають можливості відвідувати садочки.

Окрім цього, нардеп нагадав, що приміщення "школа-садок" у мікрорайоні вул. Драгана-Скрипника, що вже більше 8 років стоїть невідремонтоване, потребує капіталовкладень і що існує можливість включення даного об'єкту в державний фонд регіонального розвитку, нерозподілені видатки якого плануються до затвердження у квітні цього року.

У відповідь міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що в бюджеті розвитку міста Львова на 2013 рік планується виділити кошти на ремонт приміщень для садочків на Сихові. Якщо ж говорити про приміщення на Драгана-Скрипника, то міський голова заявив. що є пропозиції від приватних інвесторів, котрі хочуть повністю профінансувати ремонт приміщеня і створити висококласовий садочок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.