Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ГУ ДСНС у Львівській області

ГУ ДСНС у Львівській області

Понеділок, 3 липня 2023, 09:47

У Дрогобицькому районі чоловік потонув у озері

ГУ ДСНС у Львівській області

Трагедія сталась у селі Рихтичі. 

У селі Рихтичі Дрогобицького району в місцевому озері потонув 41-річний чоловік. Його тіло витягнули з води працівниками поліції.

За інформацією Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, подія сталася 2 липня о 20:01. На місце події виїхали рятувальники, але врятувати чоловіка не вдалося.

ГУ ДСНС України у Львівській області вкотре звертається до громадян та наголошує, що під час відпочинку біля водойм заборонено купатися в місцях, які не визначені місцевими органами влади та не обладнані для купання людей, вилазити на попереджувальні знаки, буї, бакени, стрибати у воду з човнів, катерів, мостів, споруджень не призначених для цього, купатися на одинці, вживати спиртні напої до та під час купання, допускати у воді небезпечні ігри які пов’язані з обмеженням руху рук і ніг, купання дітей без супроводу дорослих. Відпочивайте безпечно та відповідально.

Останні новини з Львівщини та України читайте на нашому сайті Варіанти Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.