Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Промисловість

volynpost.com

Четвер, 28 лютого 2013, 14:37

Дві вугледобувні лави вводяться в експлуатацію на шахтах Львівщини

Сьогодні, 28 лютого, на шахті «Відродження» ДП «Льввіввугілля» працює комісія з прийому лави № 438, а на шахті № 9 «Нововолинська» ДП «Волиньвугілля» працює комісія з прийому в експлуатацію лави № 444.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба теруправління Держгірхімпромнагляду у Львівській області.

«Варто зазначити, що введення в дію лави дозволить шахті відновити вуглевидобуток, який був зупинений через відсутність добувної лави майже шість місяців. Нова лава обладнана механізованим комплексом 2КМ87, очисним комбайном 1ГШ-68 та скребковим конвеєром 250-11СП. Її довжина складає 200 м», – йдеться у повідомленні про лаву № 438 на шахті «Відродження».

Довжина лави складає 150 метрів. Лава монтована індивідуальним кріпленням та обладнана широкозахватним очисним комбайном 2КЦТГ.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що шахти «Зарічна» і «Візейська» планують вивести зі складу ДП «Львіввугілля» і перевести їх в структуру  ДП «Вуглереструктуризація».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.