Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Юрій Запісоцький

footballhub.ua

Середа, 5 липня 2023, 14:01

Генсека УАФ Запісоцького у наручниках доставили до Львова на суд

Юрій Запісоцький

Юрія Запісоцького підозрюють у розкраданні коштів УЄФА. 

Сьогодні, 5 липня, до Шевченківського районного суду Львова прибув генеральний секретар Української асоціації футболу (УАФ) Юрій Запісоцький. Його доставили в наручниках на автозаку співробітники Служби безпеки України.

Про це повідомив footballhub.ua. 

Запісоцький підозрюється у розкраданні коштів, виділених УЄФА для будівництва заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів. За даними слідства, він разом з головою УАФ Андрієм Павелком перераховували гроші на рахунки офшорної компанії Newport.

Раніше Записоцький пропустив три засідання суду, пояснивши це тим, що він проходив медичну комісію для військкомату. Однак у УАФ заявили, що всі їх співробітники мають звільнення від мобілізації.

Суд має обрати запобіжний захід для Запісоцького. Також сьогодні о 9:30 ранку в Печерському суду Києва заплановано слухання для обрання запобіжного заходу для Павелка.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.