Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

чин прощання з Героями

ЛМР

Четвер, 6 липня 2023, 11:34

Львів попрощається з двома Героями, які загинули на Донбасі

чин прощання з Героями

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла

Сьогодні Львів віддасть останню шану Андрію Гудимі та Василю Кардашу, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Обидва були бійцями 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Андрій Гудима (23.08.1979-02.07.2023) народився у Словацькій Республіці, але згодом родина переїхала до Львова. Він був художником-реставратором, письменником і фоторедактором. У Героя залишилися батьки, донька та брат, що також боронить державу у складі ЗСУ.

Василь Кардаш (07.07.1986-03.07.2023) уродженець села Кудирявці Львівської області. Він здобув юридичну освіту і служив у Нацгвардії України. У 2022 році був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня. У Василя Кардаша залишилися батьки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.