Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні удари у Львові

Фб А.Садового

Четвер, 6 липня 2023, 11:53

Серед загиблих у Львові 21-річна дівчина та жінка 95 років

ракетні удари у Львові

Голова Львівської ОВА Козицький повідомив, що серед загиблих у Львові 21-річна дівчина та 95-річна жінка.

"Наймолодшій дівчині, яку сьогодні вночі у Львові у квартирі вбила ракета, було лише 21. росія вбиває нашу молодь. Наше майбутнє. Найстаршій загиблій – 95. Жінка пережила II світову, але, на жаль, не пережила рашизму", – написав він.

Серед чотирьох жертв ракетного обстрілу Львова також була сестра та мама львівського журналіста з медіа "Варта" Володимира Садового.

Про це повідомив співробітник Володимира Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

Понад три десятки людей отримали поранення та опіки різного ступеня тяжкості. 13 з них госпіталізували до львівських лікарень. Багато постраждалих перебувають у шоку.

Ракетний удар також призвів до значних руйнувань інфраструктури. Пошкоджено понад 30 будинків, близько 250 квартир, 10 гуртожитків, будинок дитини, два виші та санаторну школу. Одна підстанція у Львові залишилася без електропостачання, через що 150 абонентів зараз без світла.

Нагадаємо, чотири людини загинули, понад 30 поранено внаслідок ракетного обстрілу Львова з території Росії.

У ніч на 6 липня 2023 року Львів зазнав найбільш руйнівної атаки по мирному населенню на Львівщині від початку повномасштабної війни. Одна з ракет, які були запущені з території Росії, влучила у житловий будинок на вулиці Стрийській. Ракетний удар також призвів до значних руйнувань інфраструктури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.