Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ухилянти

Четвер, 6 липня 2023, 18:40

Військовий з Львівщини видачав ухилянтам довідки про інвалідність за 8000 доларів

ухилянти

Правоохоронці затримали офіцера, який організовував незаконне переправлення осіб через державний кордон України за грошову винагороду. 

У Львівській області правоохоронці затримали офіцера, який організовував незаконне переправлення осіб через державний кордон України за грошову винагороду.

Про це повідомила пресслужба Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону.

Він виготовляв документи про інвалідність, які дозволяли ухилитися від військової служби у час воєнного стану.

За даними слідства, підозрюваний оцінив свої послуги у 8000 доларів США, які виявили та вилучили під час обшуку його автівки. Самого ж військовослужбовця затримали за статтею 208 КПК України.

Наразі суд обрав для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення понад 200 тисяч гривень застави.

Якщо ж доведуть його провину, то йому загрожує до 9 років ув'язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскація майна. Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.