Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

sightsonpennsylvania.blogspot.com

Четвер, 28 лютого 2013, 16:02

Депутати Львівської міськради прийняли зміни до бюджету розвитку Львова на 2013 рік

Сьогодні, 28 лютого, під час засідання сесії депутати Львівської міськради прийняли зміни до бюджету розвитку Львова на 2013 рік.

 

Документ про зміни до бюджету депутати бачать у вигляді ухвали в друкованому вигляді вперше, оскільки отримали його в електронному вигляді лише у понеділок, і є багато комісій, які не встигли опрацювати його, є дискусійні питання.

Зміни до бюджету розвитку Львова прокоментував голова бюджетної комісії Львівської міської ради Яромир Самагальський.

За словами Самагальського, сьогодні з пропозиції виконкому прийняли рішення внести зміни лише частково, тобто речі, які не гальмуватимуть роботу міста.

Насамперед мова йде про кошти, які треба направити на погашення боргів перед виконавцями робіт. Тому Самагальський звернувся до всіх, кому міська рада винна за ремонти шкіл, садочків, доріг активно тиснути на міську раду та виконавчі органи, щоб повернути свої кошти.

"Місто також зобов'язане в бюджеті розвитку закладати кошти на повернення боргів своїх комунальних підприємств. Така сума на сьогоднішній день є 133 млн. З цієї суми не всі кошти будуть вилачені, але так має бути закладено в бюджеті", - додав Самагальський.

Виділили також кошти - 1, 6 млн. грн. на викуп нерухомого майна для суспільних потреб - це приміщення на вул. Городоцькій, біля церкви Анни для створення розв'язки для трамвайного маршруту.

Окрім цього, для реалізації співпраці з НЕФКО - виділено 3 млн.: "Це сума співфінансування. Якщо ми виділяємо 300 тис. грн., то фонд НЕФКО платить 2,7 млн. грн., тобто ми платимо лише 10% від суми, яку вкладають вони. А вони вкладають гроші в енергоощадність наших шкіл, закладів охорони здоров'я".

Як повідомлялося раніше, Львів мав 64. млн. грн. боргу перед підрядниками саме через неприйнятий бюджет розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.