Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ракетні удари у Львові

Фб ГУ ДСНСУ у Львівській області

П'ятниця, 14 липня 2023, 10:50

Потерпілі від ракетного удару у Львові отримають матеріальну допомогу на ремонт дверей

ракетні удари у Львові

Її сума становитиме не більше 8 тис грн. 

Виконком Львівської міської ради сьогодні затвердив порядок надання одноразової матеріальної допомоги для часткової компенсації витрат на ліквідацію наслідків ракетного удару по будинках м. Львова.

Проєкт рішення опублікували на сайті Львівської міськради.

Згідно з рішенням, допомога надається мешканцям будинків, які зазнали ушкоджень або руйнувань внаслідок ракетного удару. Допомога призначена для часткового відшкодування витрат на встановлення пошкоджених вхідних дверей до житлових приміщень.

Розмір допомоги складає фактичну вартість витрат, але не більше 8 тисяч гривень.

Для отримання допомоги потерпілі повинні подати до Центру надання адміністративних послуг м. Львова заяву та надати необхідну документацію, яка підтверджує їх право на житло та факт пошкодження дверей.

Виплата допомоги проводитиме управлінням соціального захисту департаменту гуманітарної політики завдяки коштам, що передбачених у бюджеті Львівської міської територіальної громади на 2023 рік.

Нагадаємо, Львівська міськрада визначила алгоритм компенсації постраждалим від ракетного удару. Мешканцям компенсують оренду житла, ремонт вікон, дахів та частково вхідних дверей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.