Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

drohobych.com.ua

Четвер, 28 лютого 2013, 19:44

Бориславська міськрада висловилася проти передачі у спільну власність територіальних громад Львівської області будівель центральної міської лікарні

Сьогодні депутати Бориславської міськради визнали недоцільною передачу на баланс КП Львівської облради «Львівська обласна лікарня відновного лікування» Східницької лікарні будівель центральної міської лікарні м. Борислава.

 

Про це повідомила прес-служба Бориславської міськради.

Депутатський корпус стурбований ситуацією , яка склалася навколо цього питання, - зазначено у повідомленні.

Депутати зазначили, що ці приміщення наданні в оренду обласній лікарні  ще в квітні 2009 року. За цей період умови договору зі сторони обласної лікарні  не виконувались, зокрема, орендар своєчасно  не здійснював капітальний, поточний та інші види ремонтів орендованого майна, не було влаштовано й нової міні котельні для здійснення теплопостачання лікарні.

Депутати переконані, що можна продовжити термін оренди, але вони не згідні на передачу на балансс КП Львівської обласної ради «Львівська обласна лікарня відновного лікування» Східницької лікарні. Ця передача, на думку депутатського корпусу, є недоцільною. Депутати переконані, що після передачі мешканцям Борислава та Східниці буде проблематично отримати лікування.

На сьогоднішній день, відповідно до діючого Договору, мешканцям Борислава та Східниці надається 15 путівок щомісяця для відновного лікування хворих урологічного та гастроентерологічного профілю. При передачі є великий ризик – повна втрата контролю.

Депутати одностайні , що Львівській обласній раді варто не розглядати даний проект рішення, відповідно підготовлено Звернення до Львівської обласної ради. Діючий договір задовільняє як центральну міську лікарню, так і депутатський корпус Борислава.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.