Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

tsn.ua

П'ятниця, 1 березня 2013, 11:20

Червоноградська міська рада не хоче купувати небажаний для Табачаника підручник з історії

Депутати Червоноградської міської ради не проголосували за виділення коштів на закупівлю 200 підручників "Вступ до історії України" за редакцією Андрія Закалюка для шкіл міста.

Про це йдеться на сайті Львівської крайової організації Народного руху України.

За це питання із 50 депутатів міськради проголосували лише 22, йдеться у повідомленні.

Зокрема, рішення у повному складі не підтримала фракція  ВО "Свободи" у Червоноградській міськраді, один депутат від "Батьківщини" і один від "Пори".

Депутати аргументували свою позицію тим, що питання закупівлі підручників слід додаткового вивчити на комісіях Червоноградської міської ради.

Голова фракції НРУ у Червоноградській міській раді Ігор Корнат назвав такі дії депутатів незрозумілими. За його словами, це питання розглядали бюджетна комісія міськради, комісія з питань освіти, культури, духовного відродження, сім'ї, молоді та спорту,  а також відділ освіти виконкому міськради. Тобто, наголошує Корнат, питання погодили, проте з невідомих причин не внесли до проекту бюджету. 

На друк книжок потрібні 8 тис. грн. 

Нагадаємо, рішення про закупівлю підручників "Вступ до історії України" за редакцією Андрія Закалюка підтримали Львівськими обласна та міською ради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.