Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

acrc.org.ua

Неділя, 3 березня 2013, 11:59

Екс-прокурор Криму може стати новим головою Львівської ОДА

ІА ЗІК повідомляє про звільнення Михайла Костюка з посади голови Львівської ОДА.

За її інформацією, у понеділок 4 березня колективу Львівської ОДА буде представлено нового голову. Ним стане екс-прокурор АР Крим Віктор Шемчук.

Указ про звільнення Михайла Костюка з'явиться найближчим часом на сайті Президента України. Екс-гендиректора "Укрзалізниці" Михайла Костюка було призначено головою Львівської ОДА 2 листопада 2011 року.

Представлятиме нового голову Львівської ОДА, як повідомляє zaxid.net, віце-прем'єр-міністр України Костянтин Грищенко, який прибуде 4 березня до Львова з робочим візитом. Орієнтовний час представлення нового голови Львівської ОДА – 11:30.

Станом на 11.00 на сайті Президента України указу про звільнення Михайла Костюка з посади голови Львівської ОДА не опубліковано.  

Віктор Шемчук народився 4 листопада 1970 у Тернополі. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка.

Заступник Генерального прокурора України (2005). Прокурор АР Крим (2005-2007). Постійний представник Президента України в АР Крим (2007). В.о. Генерального прокурора України (2007). Член Ради національної безпеки і оборони України (2007).

Народний депутат України 6-го скликання від блоку «Наша Україна — Народна самооборона». З червня 2010 року був членом депутатської групи Давида Жванії «Право вибору».

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.