Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Понеділок, 4 березня 2013, 11:42

Міжнародна траса біля Рава-Руської третій місяць потопає у смітті з вини районної влади

Територія навколо автомобільного пункту пропуску "Рава-Руська" не прибирається вже три місяці поспіль, а звернення до Укравтодору, Служби автомобільних доріг у Львівській області, Львівської ОДА та Жовківської РДА щодо прибирання не дають результатів.

Про це вчора, 3 березня, в ефірі телеканалу ZIK заявила міський голова Рава-Руської Ірина Верещук. 

За словами Верещук, щодня засмічену територію мають змогу спостерігати близько 10 тис. людей, що перетинають кордон.

"Це яскраво свідчить про прірву між обласною державною адміністрацією та місцевим урядуванням, що призводить до незрозумілості, хто повинен прибирати трасу. Дорога М 09 – міжнародного значення, фактично цим мала б займатись область", – зазначила Верещук.

Вона додалала, що два роки прибиранням дороги з власної доброї волі займалась Рава-Руська міська рада. Однак остання припинила це робити, адже кошти на це в міському бюджеті не закладені.  

"Люди їдуть, перетинають кордон, ви уявляєте, яка це візитівка і який імідж", – сказала очільциця Рави-Руської.

Нагадаємо, як повідомляли Варіанти, на прибирання території біля Рава-Руської кошти мала виділити Жовківська РДА, однак вона не передбачила їх в бюджеті на 2013 рік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.