Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жидачів

Фб міськради Жидачева

Четвер, 31 серпня 2023, 11:06

У Жидачеві зменшили зарплати чиновникам та скерували ці кошти для ЗСУ

Жидачів

Депутати міськради Жидачева зменшили видатки на зарплату працівникам мерії та скерували вільні кошти на допомогу ЗСУ та облаштування пандуса у ТЦК.

Про це повідомляє Жидачівська міська рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 30 серпня, на сесії Жидачівської міської ради депутати внесли зміни до бюджету Жидачівської МТГ на 2023 рік.

Згідно з цим рішенням, депутати на 800 тис. грн зменшили видатки на зарплату працівникам апарату міської ради Жидачева та на 700 тис. грн – видатки на утеплення фасаду міської публічної бібліотеки.

Ці кошти скерують для забезпечення доступу учасників бойових дій з інвалідністю до 1-го відділу Стрийського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у Жидачеві (створення пандусу) та капітальний ремонт покрівлі ТЦК – 700 тис. грн, на капітальний ремонт укриття, водовідведення, вентиляції, опалення укриття школи №3 ім. О. Партицького – 378 тис. грн.

Крім цього, додаткові кошти виділили на підтримку ЗСУ, придбання спеціальної дорожньої техніки для Жидачівського міського виробничого управління комунального господарства та на реалізацію програми забезпечення пожежної безпеки на території Жидачівської громади. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.