Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

iloveukraine.com.ua

Понеділок, 4 березня 2013, 18:29

Корнат очікує, що "галицький хлоп" Шемчук не виявиться корупціонером

Голова фракції НРУ у Львівській облраді Андрій Корнат сподівається, що новопризначений голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук не має стосунку до корупційних схем, які йому приписують журналісти.

Про це йдеться в коментарі Корната, оприлюдненому на сайті Львівської крайової організації НРУ.

"Сподіваюсь, що новопризначений голова не буде мати шлейфу корупційних схем, які йому інкримінують журналісти автономії Криму. Бо він же наш – галицький хлоп", – пише Корнат.

Головний львівський рухівець також коментує слова Шемчука про те, що на Львівщині не буде репресій, проте вестиметься жорстка боротьба з корупцією та хабарництвом.

"Трясіться голови місцевих рад, вас репресованими називати не будуть, вас просто будуть жорстко...", – пише депутат.

Окрім того, Корнат цікавиться, чи продукуватиме Шемчук ініціативи подібні до тих, які вже пропонував Костюк – на кшталт повернення українців з-за кордону та зростання ВВП у Львівській області.

Нагадаємо, голова ЛОО Партії регіонів Петро Писарчук позитивно оцінив призначення Віктора Шемчука головою Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.