Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

ремонт доріг на Львівщині

Середа, 6 вересня 2023, 15:38

На Львівщині капітально відремонтують трасу до пункту пропуску Рава-Руська – Гребенне

ремонт доріг на Львівщині

Трасу Тернопіль – Львів – Рава-Руська капітально відремонтують за кошти ЄБРР.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Автомобільну дорогу Тернопіль – Львів – Рава-Руська, яка веде до міжнародного пункту пропуску "Рава-Руська – Гребенне" капітально відремонтують за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

"Це зроблять в межах проєкту "Розвиток Транс’європейської транспортної мережі (Україна – дорожні коридори)" між Україною та ЄБРР. Фахівці з ЄБРР уже провели аудит безпеки дорожнього руху, аналіз економічної доцільності інвестицій, екологічну та соціальну оцінку проєкту та вирішили спрямувати частину коштів на капітальний ремонт частини автомобільної дороги М-09" – наголосив Козицький.

За його словами, дорога Тернопіль – Львів – Рава-Руська з’єднує Львів із Варшавою та є частиною Транс'європейської транспортної мережі (TEN-T).

"Автомобільна дорога Тернопіль – Львів – Рава-Руська, км 129+807 – км 191+877 була включена як компонент кредитної угоди з ЄБРР. На реалізацію перерозподілили 182 млн євро. Проєкт капітального ремонту впроваджуватиме Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України" – додав Козицький.

Нагадаємо, у липні 2022 року ЄС включив українські логістичні шляхи, які проходять через територію Львівської області, до Транс’європейської транспортної мережі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.