Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пішохідна доріжка

Понеділок, 18 вересня 2023, 11:45

Фірма кандидата у мери Дрогобича ремонтуватиме пішохідну доріжку у селі Монастирець

пішохідна доріжка

Грабовецько-Дулібівська сільрада замовила ремонт пішохідної доріжки в селі Монастирець за 2,5 мільйона гривень у фірми Андрія Веселого.

Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району оголосила тендер у системі ProZorro на капітальний ремонт пішохідної доріжки в селі Монастирець, який підрядник має здійснити до 31 грудня 2024 року.

Аукціон стартував 23 серпня, участь у ньому взяли лише одна фірма – ТОВ "Брати", яка запропонувала відремонтувати пішохідну доріжку за 2 521 822,72 грн. Її й оголосили переможцем торгів, а початкова вартість закупівлі становила 2 692 938 грн.

Йдеться про капітальний ремонт 100 метрів пішохідної доріжки в селі Монастирець.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Брати" зареєстроване з 2003 року у Дрогобичі, займається виготовленням виробів із бетону для будівництва. Власником фірми є трускавчанин Андрій Веселий. Йому також належить низка фірм, зареєстрованих у Дрогобичі та Трускавці: "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд "Геріон ворлд", "Труб-інжбуд", "Благодійний фонд родини Веселого", БФ "Скарбничка школи", ГО "Шлях розвитку".

Також Веселий на місцевих виборах 2020 року балотувався на посаду міського голови Дрогобича як самовисуванець. За підсумками голосування в першому турі набрав 26,05% голосів та вийшов до другого туру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.