Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

inukr.net

Вівторок, 5 березня 2013, 18:50

Міліціонери боряться з наркоманією у розважальних закладах Львова та Львівщини

Правоохоронці виявили 10 фактів вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів у розважальних закладах Львова та Львівщини.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Минулого тижня міліціонери в ході проведення профілактичного відпрацювання у Львові затримали місцевого мешканця, який виходив із нічного клубу. Під час огляду в молодика знайшли близько 0,5 г метамфетаміну.

Наступного дня із цього ж клубу виходив 29-річний львів’янин у кишенях якого міліціонери знайшли згорток з фольги з порошкоподібною речовиною світлого кольору, схожою на наркотичний засіб – субітекс, вагою близько 0,3 г. А ще один 29-річний чоловік мав при собі метадон.

Також правоохоронці затримали раніше засудженого місцевого мешканця, який приніс із собою у більярдний клуб 5 г марихуани.

По Львівській області правоохоронці також затримували правопорушників.

Зокрема, на Яворівщині у розважальному закладі правоохоронці затримали 44-річного мешканця Новояворівська, у якого вилучили паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження схожою на наркотичний засіб марихуану, вагою близько 5 г. У Жовкві затримали молодика, який прийшов відпочити до місцевого бару і також приніс із собою марихуану.

Ще одного наркомана оперативники затримали у Східниці. 30-річний раніше засуджений на дискотеку і приніс із собою марихуану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.