Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

karpatnews.in.ua

Середа, 6 березня 2013, 10:51

Львів'яни посіли п'яте місце на міжнародних змаганнях зі спортивної акробатики

Цими вихідними завершився ХХІІ Міжнародний турнір зі спортивної акробатики "Зірки над Бугом" у Вінниці, де пара львівських спортсменів посіла п'яте місце.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Спортсмени виступали у трьох вікових категоріях: 11-16 років, 13-19 років та дорослі й визначали кращих у змішаних, жіночих та чоловічих парах; жіночих та чоловічих групах та стрибках на акробатичній доріжці.

Львівські спортсмени – акробатична пара Пуш та Яблонський – посіли на цьому турнірі п'яте місце у чоловічих парних вправах.

Загалом у змаганнях взяли участь понад 450 акробатів та тренерів із 14 країн світу.

Найбільше медалей вибороли представники України – 12 золотих, 11 срібних та 5 бронзових нагород. Команда Великобританії, яка була найчисельнішою серед іноземців – понад 50 спортсменів, повезли із собою 7 золотих, 3 срібні та 1 бронзову медалі. Акробати Російської Федерації вибороли 6 комплектів золота, 3 – срібла та 4 – бронзи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.