Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

forexaw.com

Середа, 6 березня 2013, 11:06

Казначейство Львівщини не здійснило близько 139 млн. грн. проплат платежів за незахищеними напрямками – прокуратура

Станом на кінець лютого Державна казначейська служба  України у Львівській області не проплатила платежі за незахищеними напрямками видатків розпорядників та одержувачів бюджетних коштів на суму близько 139 млн. грн. 

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Під час перевірки прокуратура також виявила факт несвоєчасної проплати і за захищеними статтями, зокрема, заробітної плати Комунальному закладу Львівської обласної  ради «Львівська обласна дитячо-юнацька спортивна школа».

Окрім того, знайдені порушення у веденні особових справ розпорядників бюджетних коштів, прийнятті звітності, зупиненні операцій з бюджетними коштами, а також у реєстрації бюджетних зобов’язань за здійсненими державними закупівлями.

«На усунення виявлених порушень у казначейському обслуговуванні бюджетних коштів прокуратура Львівської області внесла подання на ім’я начальника Головного управління Держказначейської служби України у Львівській області», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.