Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

полювання

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 25 вересня 2023, 12:26

На Стрийщині мисливець під час полювання застрелив свого племінника

полювання

Під час нічного полювання у лісі мисливець випадково застрелив свого племінника.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У суботу, 23 вересня, близько 23.30 год в лісі на території Стрийського району під час нічного полювання 63-річний мешканець міста Сколе вистрелив з мисливського карабіна "Сайга" й влучив у свого племінника – 38-річного львів'янина.

За словами мисливця, він з племінником полював на дичину, але в темноті переплутав його зі звіром. Куля влучила чоловіку у шию, він помер на місці події.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до п’яти років.

Мисливця затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також правоохоронці вилучили та скерували на експертне дослідження зброю, з якої був здійснений смертельний постріл.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.