Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

mandrivnuk.info

Середа, 6 березня 2013, 12:17

Громада та депутати Східниці хочуть розірвати договір про оренду із обласною лікарнею

Депутати Східницької селищної ради ініціюють  розірвання договору оренди нерухомого майна між Східницькою сільрадою та Комунальним закладом Львівської обласної ради «Львівська обласна лікарня відновного лікування».

Про це Варіанти повідомила прес-служба Східницької селищної ради.

Таке рішення було прийняте на сесії Східницької селищної ради.

Йдеться про взяту із 2010 рок в оренду на 10 років будівлю Східницької селищної ради на вул. Промисловій, 10 б.

«Умови договору за цей період зі сторони обласної лікарні не виконується. Згідно з умовами договору мали б бути виконані ремонтні роботи щодо маніпуляційної  кімнати, не була влаштована кімнату відпочинку персоналу та туалет, а також не влаштована нова міні котельня для здійснення теплопостачання швидкої у Східниці. Ремонт в цих приміщення зроблений коштами місцевих підприємців», – зазначено у повідомленні.

За словами селищного голови Східниці Івана Піляка, оприлюднений проект рішення Львівської облради «Про надання згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад Львівської області будівель центральної міської лікарні м. Борислава у смт. Східниця» залишає курорт Східницю без приміщення для швидкої допомоги.

У зв’язку із цим депутати та громада ініціювали розірвання договору оренди із обласною лікарнею відновного лікування.

«Бюджет Східниці виконується, тому є можливість привести дане приміщення до вимог, що відповідає нормам функціонування швидкої допомоги, яка може обслуговувати не тільки мешканців та відпочиваючих Східниці, а й навколишні села ( Майдан, Новий Ккропивник, Старий Кропивник, Довге-гірське, Рибник)», – пояснено у повідомленні.

Також депутати Східницької  сільради звернулися до Бориславської міськради із проханням передати приміщення будівель Бориславської центральної міської лікарні у Східниці на баланс Східницької селищної ради.

Нагадаємо, депутати Бориславської міськради також проти передання на баланс КП Львівської облради приміщень міської лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.