Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Домівка врятованих тварин

Фб Домівки врятованих тварин

Середа, 27 вересня 2023, 12:36

У Львові стартує безплатна стерилізація котів і собак

Домівка врятованих тварин

У Домівці врятованих тварин з 30 вересня безкоштовно стерилізуватимуть домашніх тварин.

Про це повідомляє Домівка врятованих тварин на своїй сторінці у Фейсбуці.

З суботи, 30 вересня, у Домівці врятованих тварин у Львові стартує безкоштовна програма стерилізації чи кастрації котів та собак, яка буде тривати до 4 жовтня включно.

Котів та собак прийматимуть у Домівці врятованих тварин зна вул. Олекси Довбуша, 24 щодня з 7:30 до 11:00 год. Попереднього запису немає, фахівці працюватимуть з пацієнтами почергово.

"Ми спільно з американською організацією зможемо прооперувати близько сотні тварин на день: опираючись на можливості хірургів та обмежений запас медикаментів, тому просимо поставитись з розумінням. Ми зробимо все, що в наших силах, проте не зможемо допомогти всім одночасно" – йдеться у повідомленні.

Також разом зі стерилізацією, тварини отримають безкоштовну вакцинацію та обробку від паразитів. Усі хірургічні втручання та догляд за тваринами буде проводитися кваліфікованими та досвідченими ветеринарами. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.