Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Неділя, 1 жовтня 2023, 09:44

Зеленський відзначив нагородами працівників освіти Львівщини

Володимир Зеленський

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами працівників освіти з нагоди Дня працівників освіти, який відзначається 1 жовтня.

"За значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм", – йдеться в указі. 

Зокрема, орденом «За заслуги» III ступеня було нагороджено Мар'яна Добосевича, учителя Львівського фізико-математичного ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка. 

Орденом княгині Ольги I ступеня було відзначено Лілію Олексин, учительку того ж ліцею. 

Також президент надав почесне звання «Заслужений вчитель України» Тетяні Пахомовій, учительці Радехівської спеціалізованої середньої школи з поглибленим вивченням іноземної мови.  

Почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» було присвоєно Павлу Бехтю, завідувачеві кафедри Національного лісотехнічного університету України. 

Почесне звання «Заслужений журналіст України» було присвоєно викладачці ЛНУ ім. Івана Франка Парасковії Дворянин. 

Почесне звання «Заслужений працівник освіти України» було присвоєно Ірині Грибовській, професорці кафедри Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.