Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Понеділок, 2 жовтня 2023, 14:26

У Львові запровадили новий ваучер для підтримки бізнесу

Львів

У місті вдвічі збільшили підтримку бізнесу та впровадили новий ваучер на відшкодування вартості зруйнованого майна внаслідок ракетних ударів.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Минулого тижня на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до положення про ваучерну підтримку суб’єктів малого та середнього підприємництва.

Зокрема, у місті впровадили новий ваучер на відшкодування вартості витрат пошкодженого, зруйнованого майна внаслідок ракетних ударів. Його розмір становитиме  до 2 млн грн для юридичних та фізичних осіб підприємців.

Цю суму можна спрямувати на:

- відновлення, закупівлю та ремонт знищеного чи пошкодженого майна;

- закупівлю сировини чи матеріалів.

Крім цього, збільшено розміри:

- маркетингового ваучера на розвиток з 50 тис. грн до 100 тис. грн для юридичних осіб та з 25 тис грн до 50 тис грн для фізичних осіб-підприємців;

- ваучера на енергозбереження з 100 тис до 300 тис грн (до цілей надання цього ваучера включили пункт щодо впровадження енергоощадних, альтернативних, відновлювальних джерел енергії).

Станом на сьогодні у Львові на конкурсних засадах надаються підприємцям такі ваучери: маркетинговий ваучер на розвиток, ваучер на енергозбереження, інвестиційний ваучер, ваучер на проєкти подвійного призначення, бізнес-ваучер для ветеранів та/або їх дружин/чоловіків.

Поза конкурсом надаються такі ваучери: маркетингові ваучери на виставково-ярмаркові заходи, торгові місії; компенсаційний ваучер; ваучер на релокацію;  ваучер на енергозбереження; грантовий ваучер на створення або розвиток переробних підприємств.

Нагадаємо, у Львові з серпня 2022 року для підтримки та активізації бізнесу вирішили запустити ваучери підтпримки бізнесу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.