Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

uk.wikipedia.org

Середа, 6 березня 2013, 13:48

"Альткомкиївбуд" вимагає у Львова 4,3 млн. грн.

19 березня у Господарському суді Львівської області відбудеться слухання справи, в якій ТОВ «Альткомкиївбуд» вимагає стягнути з Управління капітального будівництва Львівської міської ради 4,3 млн. грн. через курсові різниці, які виникли під час купівлі проекту будівництва стадіону «Арена-Львів».

За попередніми оцінками начальника юридичного управління Львівської міської ради Гелени Пайонкевич, згідно з представленими платіжними дорученнями і оцінкою коливання курсу євро, виставлена сума є дещо завищеною. Крім того, цілісний майновий комплекс «Арена –Львів» мерія передала на державний баланс.

Компанія «Альткомкиївбуд» перша в рейтингу компаній, які найбільше заробили на будівництві львівських об’єктів під час підготовки та проведення чемпіонату “Євро-2012?. Вона отримала шість замовлень на загальну суму 1,86 млрд. грн.

«Альткомкиївбуд» входить у число компаній, дотичних до Фінансово-промислової групи «Альтком». Директор «Альткомкиївбуду» Андрій Колоцей також керує ТОВ «Донбассжилстрой» – підрозділом ФПГ «Альтком». Основними власниками «Альт­кому» є донецькі бізнесмени Олександр Тисленко та Сергій Павлічев (депутат від Партії регіонів у Донецькій міськраді).

Джерело: Наші Гроші. Львів

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.