Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

marshrutka.org.ua

Середа, 6 березня 2013, 15:11

Правоохоронці виявили 33 технічні порушення у пасажирських автобусах Львівщини

У межах профілактичних заходів з метою попередження аварійності на пасажирському транспорті Львівщини, ДАІ оглянула 440 пасажирських автобусів та виявила 33 порушення технічних норм.

Про це Варіанти повідомила прес-служба ДАІ у Львівській області.

Працівники ДАІ вже провели 14 перевірок підприємств, що займаються пасажирськими перевезеннями, на дотримання ними вимог законодавства у сфері безпеки дорожнього руху. Особливу увагу правоохоронці звертали на те, чи проводиться передрейсовий контроль технічного стану автобусів, чи проходять водії обов’язковий медичний огляд перед виїздом на маршрут, а також чи дотримуються режиму праці та відпочинку. За результатами проведених перевірок працівники Державтоінспекції вже виявили 7 порушень, а саме – випуск на лінію технічно несправних «маршруток».

Крім того, з початку березня співробітники Державтоінспекції Львівщини вже виявили більш ніж 160 порушень Правилдорожнього руху водіями «маршруток». Найбільш поширені серед них - це порушення правил зупинки і стоянки, перевезення пасажирів понад норму та відхилення від визначеного маршруту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.