Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Станіслав Гайдер

drohobych-rada.gov.ua

Четвер, 5 жовтня 2023, 14:30

Дрогобицький електронік Гайдер став заступником Умєрова

Станіслав Гайдер

Уряд призначив експосадовця Дрогобицької міськради Станіслава Гайдера на посаду заступника міністра оборони України.

Про це повідомив міністр оборони України Рустем Умєров на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 5 жовтня, на своєму засіданні Кабінет міністрів призначив трьох нових заступників міністра оборони. Зокрема, призначили:

- заступником з питань інституційного розвитку – Станіслава Гайдера, колишнього керівника відділу інформаційних технологій та аналізу Дрогобицької міської ради й ініціатора впровадження електронного сервісу Дрогобич – Smart City;

"Станіслав – керівник цифрової трансформації Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). На попередній посаді займався стратегічним плануванням Агенції за методологією цілей та ключових результатів (OKRs) де було переналаштовано ключові бізнес-процеси. Під його управлінням запущено Антикорупційний портал України, Реєстр корупціонерів, Єдиний портал повідомлень викривачів корупції та ін" – заявив Умєров.

- заступником з питань військово-технічної політики – генерал-лейтенанта Івана Гаврилюка (у квітні-серпні 2022 року був головою робочої групи України в координаційному центрі з надання допомоги у Німеччині, раніше – радник командувача сил логістики ЗСУ та керівник головного управління логістики – заступник начальника Генштабу ЗСУ);

- заступником з питань закупівель – Дмитра Кліменкова (колишній комерційний директор АТ "Укртрансгаз", перший заступник голови ФДМУ, директор з інфраструктури та логістики МАУ).

Додамо, у вересні Верховна Рада відправила у відставку міністра оборони України Олексія Резнікова та призначила на цю посаду Рустема Умєрова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.