Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Солонка

Фб Солонківської ОТ

Вівторок, 17 жовтня 2023, 12:47

Солонківська сільрада витратить 180 тисяч на розчинну каву

Солонка

Солонківська сільрада замовила 2000 пачок розчинної кави за 178 тисяч гривень у львівської фірми.

Солонківська сільська рада Львівського району провела тендер у системі ProZorro на придбання 2000 пачок розчинного кавового напою 3 в 1 (стіки), які сільраді мають доставити до 31 грудня цього року.

Аукціон стартував 20 вересня, участь у ньому взяла лише одна фірма – ТОВ "Берта СВ" з власною пропозицією у 178 000 грн. Її й оголосили переможцем торгів. Натомість очікувана вартість закупівлі становила 196 000 грн.

Згідно з закупівлею, сільрада замовила 2 000 пачок розчинного кавового напою з цукром та підсолоджувачем, фасованого в індивідуальну упаковку (стік). В одній пачці має бути 20-25 стіків вагою не менше, ніж 12 грамів кожний, які повинні містити натуральну розчинну каву не менше, ніж 6%.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Берта СВ" зареєстроване у Львові з 2004 року, займається гуртовою торгівлею цукром, шоколадом і кондитерськими виробами. Фірма належить львів'янину Олександру Бережанському (54,39%) та ПАТ "Компанія з управління активами "Карпати-інвест" (найбільшим пакетом акцій цієї компанії володіють львів'яни Людмила Петрук та Сергій Петрук).

Зазначимо, голова Солонківської сільської ради є екснардеп Богдан Дубневич.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.