Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

Четвер, 7 березня 2013, 12:01

Усі заступники голови Львівської ОДА склали повноваження та перебувають у статусі в. о.

Заступники голови Львівської облдержадміністрації відповідно до закону написали заяви на звільнення, а від так працюють у статусі виконуючих обов'язки.

"Є закон – у день призначення нового голови ЛОДА всі заступники повинні скласти повноваження, стають в. о., потім їх або призначають на посаду, або не призначають. Тобто, будуть і ротації, і заміна людей, які вийшли на пенсію, і заповнення вакансій", – пояснює новий голова Львівської ОДА Віктор Шемчук у інтерв'ю газеті Високий Замок.

Разом з тим Шемчук не уточник скільки саме і хто саме із заступників написали заяви на звільнення. 

Шемчук запевнив, що кадрові зміни у Львівській облдержадміністрації та райдержадміністраціях не носитимуть політичного характеру, а виключно фаховий.

У випадку, коли доведеться обирати між фахівцем з іншого регіону та львівським фахівцем, то він обере представника Львівщини.

"Мені не треба буде шукати йому квартиру, створювати побутових умов. І ганьбитись у себе вдома він буде менше, ніж той, який приїде. У нього тут родина, діти, батьки", – переконаний голова Львівської ОДА.

Нагадаємо, 4 березня, президент України Віктор Янукович призначив головою Львівської облдержадміністрації екс-прокурора Криму Віктора Шемчука, представлення якого у Львівській ОДА відбулося того ж дня.

Достеменно не відомо скільки було заступників у екс-голови Львівської ОДА Михайла Костюка на момент його звільнення: два чи три. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.